Tyr Empires Regler og Mål

Regler:

1. Normal folkeskikk er forventet i chatten både på Discord og i spillet. Avvik rapporteres til lederene og fører til utkastelse uten unntak.

2. Alle gjør sitt beste på Titanen! De som har 3 dager uten angrep blir kastet ut om ikke beskjed er gitt på forhånd. Det holder ikke å møte opp, ta ett slag for så å ikke angripe mer. DETTE BLIR LAGT MERKE TIL!

3. Ha det gøy i spillet!

4. Les allianseteksten for å se om vi skal angripe eller stoppe angrepet på titanen.

5. Skal du på ferie eller vet at du ikke får angrepet titaner og deltatt i AW optimalt si ifra så bytter vi deg ut med en fra en av underalliansene for den perioden det gjelder. Blir du helt inaktiv i en gitt periode ber vi deg gå til Tyrs feriekoloni.

6. I alliansen plikter man å følge med på chatten!

7. Det er forventet at alle medlemmer jobber for og forbedre sin egen prestasjon (troféscore, titanskade og lagkraft). Om ledelsen merker at dette stopper litt opp eller kanskje ser at du trenger en miljø forandring så ber vi deg om og ta en tur i en av underalliansene for en periode. Deretter blir du hentet tilbake når vi ser at du er klar for det. Om du har Discord blir du kontaktet i en privat chat, om ikke så blir du etterlyst i alliansechatten. Du får en dag til å respondere på dette. Gis det ingen respons vil det føre til utkastelse.

8. Det er IKKE lov og droppe troféer!

9. Det er forventet at alle medlemmer deltar i krig med minimum 3 av 6 energi om ikke annet er i reglene for alliansen din. Hvis dette ikke følges vil man motta en anmerkning som ikke forsvinner på 2 måneder.

10. Ved 2 anmerkninger så blir man bedt om og ta turen ned til underalliansene; enten Horde/Horn eller Tussene/Troll. 

11. I Tyr og Tyrs Horn er det krav om og ha Discord, dette gjelder også de som er faste innbyttere i Tyr.

Veiledning: 

1. Vi ønsker at all levling skjer på aktiv titan

2. Vi ønsker ikke at titan angripes etter den er stoppet

3. Bruk av titanflasker; Det er ønskelig at bruk av titanflasker skjer etter anbefaling fra ledelsen. Titanflasker brukes hovedsakelig ved sjelden titan, men kan i enkelte tilfeller også brukes hvis titanen dukker opp på et ugunstig tidspunkt. Avtal gjerne dette på forhånd da det kan være noen som kommer til å gå opp i level og får ekstra angrep, eller at man velger å la titanen gå. Hvis det blir behov for bruk av flasker, benytt da denne samtidig som du får ny energi.

4. Når titanene har fra 100k i gjenværende HP så skal vi angripe en og en. Gi beskjed før angrep, og når man er ferdig så skriver vi gjenværende HP. Da vet neste at det er klart, og kan så annonsere angrep og følge samme rutine. Dette er fordi vi ikke skal "sløse" bort angrep.

Mål:

1. Tyr ønsker og bli Norges beste allianse. Dette krever fokus på titanangrep samt troféscore.

2. Vi verdsetter det sosiale i våre allianser. Vi mener at om alle trives vil ønsket om og bli best komme av seg selv.

3. Tyr ønsker å være på topp 100 listen over alle alliansene.

4. Vi ønsker og vinne så mange AW (alliansekriger) som mulig.

Bruk av penger i Empires & Puzzles:

 

Det finnes spillere i alle kategorier, fra de som ikke bruker en krone på spillet, til de som kjøper «alt» av tilbud og juveler for fremkallinger. 


Det er ingen fasit på hva som er rett eller galt, det som er viktig er først og fremst for de som ønsker å bruke penger; 

 

Ikke bruk mer enn du har råd til å tape / gi bort 


Det er ingen garantier for å motta det du ønsker selv om du bruker penger. Det er ingen garanti for hverken månedens helt (HOTM=hero of the month) eller å få en 5* når man fremkaller. 


Hvis man bruker penger og «bare» skal ta en fremkalling til, husk at oddsen er akkurat lik som på de foregående fremkallingene. Den øker ikke selv om man allerede har prøvd en-to-tre eller ti ganger. 

 

Hvis man starter å spille og ønsker å bruke penger så kan det i starten være lurt å da bruke penger på VIP. Dette gjør at man får to byggere til å bygge ut basen din og i tillegg daglige juveler som man kan bruke på fremkallinger. 

 

Hvis man bruker store mengder penger på fremkallinger i starten så vil man uansett stoppe opp rimelig fort da alle heltene man har fått fremkalt også trenger materialer. 


Vil derfor oppfordre de som ønsker å bruke penger til å avvente bruk av penger på helter til man har fått bygd ut basen litt og begynner å få samlet inn materialer. 

 

Ønsker man ikke bruke en krone er også dette fullt mulig. Ting vil ta lengre tid, men man har fremdeles samme odds på fremkallinger av både helter og tropper når man får mulighet til det. 

 

 

Uansett hvilken vei man velger, gjør det som er rett for deg og kos deg med spillet! Uansett pengebruk eller ej, det morsomme er å jobbe sammen som lag/allianse for å nå felles mål og samtidig nå de mål en selv har satt seg. 

 

Ha det gøy folkens! 

 

 

 

Om man føler at man ikke lenger har kontroll på spill og/eller pengebruk så kan følgende kontaktes for hjelp: 

 

http://spillavhengighet.no/

Telefonen til Spillavhengighet Norge har åpent

Mandag til torsdag fra kl 09.00 til kl 15.00 - Tlf. 477 00 200

Ønsker du samtale på kveldstid, send e-post til post@spillavhengighet.no